evet akılda bir kaç proje var...bu blog ise bu projeleri bitmiş bir ürün olarak teşhir ettiğimiz bir vitrin gibi değil de projelerin evrildiği, bir ürüne doğru yol aldığı bir mekan olsun. genel olarak yol alma metaforu üzerinden gidilebilsin.
çeşitli serilerimiz var elimizde,
_-kentin çeşitli kısımlarında dolanan ayaklar...ki bunlar bir zemin örünütüsü oluşturmaya başlıyor yavaştan. buradan değişik bir haritalama oluşuyor, bir nevi adımlarımızca algılanan mekanın bir "cognitive map"i mi oluyor? olabilir, mümkündür.
_-sonrasında bir zeminsizlik var, yine kentte dolanılıyor...blogun da temel fikri olan "wandering" mevzusu bu sefer ayaklardan yükseliyor ve daha göksel bir algıya eriyor?! zemin kotundan koparılmış bir kent, bir bağlam dışı kalmalar falan...burada da başka bir harita çıkıyor...
_-bir de yürüyen ayaklar ve bakan kafalar var(püff ne demek ise, bakan kafa?!) bunlardan da bir stop-motion malzemesi çıkmak üzeredir...
_-ve aktif olan o asıl projemiz var!! metafor metafor gezip dolanıp çeşitli deneyler yapmak! iki adet denenmişi elimizde var. artık da daha kalabalığız. yenilerini yapabiliriz!!
heyecanlıyız!
ama şublog düzenini bir halletmeliyiz:S

0 yorum: